Viimeinen päivä ilmoittautua mukaan Art Ii Biennaalin työpajoihin!

Osana Art Ii Biennaalia Iissä järjestetään kaikille avoimia, maksuttomia työpajoja. Ilmoittautumiset sähköpostilla viimeistään 10.6.

MAAN TARINAT 

Maan Tarinat -työpajassa tarkastellaan meille merkityksellisiä paikkoja ja niihin liittyviä tarinoita. Se on osallistava ja yhteisöllinen paja, johon voi osallistua joko kuuntelemalla, katsomalla tai kertomalla sanoin tai kuvin.

Työpaja on rentouttava ja virkistävä hetki kotatulen äärellä. Se on jakamisen tila. Se on tila, missä tarinat syntyvät, elävät ja tulevat kuulluiksi. Se on paikka, missä kerrottu tarina saa muodon siinä hetkessä ja liittyy osaksi yhteistä tarinaa ja kuvaa. Työpajoissa pääsee näkemään, miten meissä elävät tarinat syntyvät taiteeksi ja osaksi yhtä yhteistä Maan Tarinaa.

Työpajat to 11.6. klo 12 ja 14 sekä la 13.6. klo 14. Työpajaan mahtuu kerallaan 10 henkilöä. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 10.6. mennessä sähköpostitse osoitteeseen kulttuurikauppila@gmail.com. Mainitsethan viestissäsi mihin kolmesta työpajasta ilmoittaudut. Työpaja on osallistujille maksuton.

 

FIDELITY OF HOME 

Taiteilijat Alan Bulfin ja Pii Anttila järjestävät biennaaliviikon perjantaina 12.6. klo 10-12 kaikille iiläisille avoimen työpajan Nätteporissa (Puistotie 1, 91100 Ii). Työpajassa tutustutaan kombutsa-juoman valmistukseen ja päästään tekemään kuivatusta scoby eli volga-sienestä pieni asuste. Työpaja on ilmainen ja avoin kaikille iiläisille! Työskentelykieli on pääasiassa englanti. Työpajaan mahtuu max. 8 osallistujaa, sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 10.6.2020 mennessä osoitteeseen kulttuurikauppila@gmail.com.

Tutustu myös