Hae tuottajaksi Art Ii Biennaaliin

Iin kunta hakee kulttuurituottajaa Art Ii Biennaaliin aikavälille 1.3.–30.6.2020. Hae tehtävää 19.2.2020 mennessä Kuntarekryssä!

Iin kunta hakee kulttuurituottajaa Taidekeskus KulttuuriKauppilaan aikavälille 1.3.–30.6.2020.

Kulttuurituottajan tehtäviin kuuluu Art Ii Biennaalin yhteisötaide -osion tuottajana toimiminen. Biennaalin osana on paikallisten yhteisöjen tai asukkaiden ideoimaa ohjelmaa, jonka painopisteenä on paikallinen ympäristö. Tuottaja toteuttaa ohjelmaa itsenäisesti osana tuottajatiimiä ja yhteistyössä tapahtuman kuraattoreiden kanssa.

Tehtävän suorittaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja organisointitaitoja, hyviä viestintätaitoja sekä erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme yhteisötaiteen ja yhteisöpedagogiikan osaamista. Lisäksi eduksi on intohimo kulttuurialaa kohtaan sekä hyvät tietotekniikkataidot. Toivomme että sinulla on paineensietokykyä, yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä tahtoa tarttua reippaasti hommaan kuin hommaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemus vastaavista tehtävistä. Työssä on suotavaa olla käytössä oma auto. Viikkotyöaika on 38 h 45 min.

Hae tehtävää 19.2.2020 mennessä Kuntarekryssä!

Lisätietoja tehtävästä antaa ke 12.2. klo 13–15 ja ti 18.2. klo 13–15 vastaava tuottaja Jetta Huttunen, p. 050 3950 313.

Taidekeskus KulttuuriKauppila kehittää ja tuottaa korkeatasoista kansainvälistä ammattitaidetta Pohjois-Suomessa sekä kansainvälistää alueen taide- ja kulttuurikenttää vastavuoroisten toimintojen kautta. KulttuuriKauppilan keskeisiä toimintoja ovat kansainvälinen residenssitoiminta, Art Ii Biennaalin tuottaminen, julkisen taiteen asiantuntijana toimiminen, ympäristötaidepuiston ylläpitäminen, taiteilijoiden osaamisen kehittäminen ja verkostojen rakentaminen sekä Iin kansainvälisen kuvataideopetuksen järjestelmän tuottaminen.