Haku Art Ii Biennaaliin 2022

Taiteilijahaku Art Ii Biennaaliin 2022 on avoinna 31.1.2022 saakka!

Miten ilmaa ja sen olemusta voi lähestyä taiteen keinoin? Miten taiteen avulla voi tutkia ilman moninaista vaikutusta ja loputtomia merkityksiä elonkirjolle? Mitä näemme kun ’katsomme’ ilmaa ja siirrämme katseemme sitä kohti?

Kahdeksas Art Ii Biennaali nostaa esiin sen, miten käsitämme ilman ja tunnemme sen ja siihen liittyvät ilmiöt. Monimuotoinen taidetapahtuma tulee esittelemään teoksia, jotka tutkivat ilmaan liittyviä kysymyksiä, esittelevät uusia ajatuksia ja aiheen käsittelytapoja sekä antavat näkymättömälle aistillisen muodon.

Haku on avoinna Suomessa ja ulkomailla työskenteleville taiteilijoille. Tuotanto- ja matkakuluja katetaan 2200 euroon saakka jokaista valittua projektia kohti laskua vastaan. Majoitus tarjotaan Iissä biennaalin aikaan.

Ohjelmahaku kahdeksanteen Art Ii Biennaaliin on avoinna 31.1.2022 saakka. Olemme eritoten kiinnostuneita teoksista ja taiteilijoista, jotka yhdistävät taidetta ja tiedettä ja ottavat työskentelyssään huomioon maapallon kestokyvyn rajat.

Art Ii Biennaalin osallistujat valitsee kuraattoritiimi avointen hakemusten perusteella sekä henkilökohtaisilla kutsuilla. Vuoden 2022 kuraattorit ovat Minna Rainio, Mark Roberts ja Jetta Huttunen.

Lue lisää ja hae mukaan Art Ii Biennaaliin täyttämällä hakemus englanniksi täällä.